Nyheter 2011

2010  2009  2008  2007 2006 2005


Höst-träningen är i full gång. Glada hundar och ännu gladare hundförare :-)

Vi har nu skapat en Facebook sida för att enklare och snabbare kunna publicera information till dig som gäst. Glöm inte att titta in på vårt videogalleri som finns publicerat på youtube!


20101020. Första videoklippet är nu klart och vi hoppas att detta kan skapa ytterligare en dimension på hemsidan och ge dig som tittar förbi lite mer att njuta av på hemsidan. :-)
Videogalleri kommer att publiceras på youtube och vi kommer även lägga upp vissa filmer på hemsidan. I menyn under galleri kan ni finna vårt nya
videogalleri.
Klicka på länken för att se filmen:
Video1


2010 10 10. Höstträningen är i full gång nu. Vi hade en sen start i år men vi gör vad vi kan för att kompensera för detta. Hundarna är glada och har anpassat sig mycket väl från en lat tillvaro till full träning. I år kommer vi även försöka att filma våra underbara hundar men det kommer ta en liten tid innan vi fått ordning på all nyinköpt utrustning och programvaror. Vi kommer att filma allt i full HD men kommer dock att begränsa kvalitén på det vi publicerar så att ni slipper sitta och vänta på publicerade filmer allt för länge vid datorn. Vi kommer samtidigt försöka hitta någon lämplig publiceringspartner för dessa filmer. Under tiden som ni väntar på detta hoppas jag att vi skall hinna med att lägga ut lite nya och bra bilder på våra underbara hundar.
2010 10 02. Länge sedan vi uppdaterade hemsidan.. Men det har sin naturliga förklaring vill vi lova. Familjen har legat i fokus under den gågna tiden. Vi har fått en son som föddes 27 Aug vid namn Pontus. En pigg krabat som har lika stor aptit som hundarna :-). Samtidigt har vi under senvåren och hela sommaren byggt en övervåning på huset för att hela familjen skall rymmas. Nu är detta projekt till sin ände för detta år och Felicia och Felix har fått varsina ordentliga nya rum på den nya övervåningen.
Nu kan vi lägga mer fokus på hundarna och hemsidan för att förmedla vad som händer här och vilka planer som finns. I år kommer vi få lite träningshjälp av vår ständige Handler Sergei Göhl som även vill pröva på att tävla lite. Samtidigt kommer Sergei och jag (Richard) att försöka hjälpa Karsten under Femundlopet tillika VM i långdistans i Norge. Målet som ligger framför oss denna säsong är att deltaga på minst 2 st tävlingar i lämplig klass.. Mer skriver vi inte än..  Hundarna har nu kommit igång och vi hoppas på en bra och skadefri höstträning i högt tempo :-)Moonrun´s Lynx have moved to Broscheitfangs Kennel.

2010 02 17 Secondwind´s Nahanni är stolt mor till. 6 Tikar och 3 hanar.